works

about

contact

works

about

contact

Galileo

The project aims to change the spatial perspective of an old heavily divided house, by realising a continuous space from one wall to the other. As a result, a novel open space that connects also the main bedrooms is obtained through the dilatation of the corridor, which is not conceived anymore as a simple service space. In this case, the blue colour is used as a material that strengthens the feeling of a continuous space: this particular goal is achieved extending the spatial perception of the house and, as a consequence, making it seem bigger as it actually is.

The project aims to change the spatial perspective of an old heavily divided house, by realising a continuous space from one wall to the other. As a result, a novel open space that connects also the main bedrooms is obtained through the dilatation of the corridor, which is not conceived anymore as a simple service space. In this case, the blue colour is used as a material that strengthens the feeling of a continuous space: this particular goal is achieved extending the spatial perception of the house and, as a consequence, making it seem bigger as it actually is.

year: 2018     site: Milan     project: Ludovico Oldini, Davide Pagano    photos: Elisa Galluzzo     

 

year: 2018     site: Milan     project: Ludovico Oldini, Davide Pagano    photos: Elisa Galluzzo     

 

CMQ architettura  
CMQ architettura Ⓠ